Κοτόπουλο µε ελιές

Κοτόπουλο µε ελιές
ΣΥΣΤΑΤIΚΑ
- 1 κοτόπουλο κοµµένο σε µερίδες
- αλάτι,
- πιπέρι
- 2-3 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2 πιπεριές κοµµένες σε κοµµάτια
- 7 κουτ. σούπας µαυροδάφνη
- 400 γρ. χυµό ντοµάτας
- ελάχιστη ζάχαρη
- µερικές πράσινες ελιές γεµιστές
- 1 κουτ. σούπας κορν-φλάουρ
Ζεσταίνετε το βούτυρο στη χύτρα και σοτάρετε τα κοµµάτια από το κοτόπουλο µέχρι να ροδίσουν. Τα αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τις πιπεριές, το κρασί, το χυµό ντοµάτας και τις ελιές. Κλείνετε τη χύτρα και µαγειρεύετε το φαγητό για 1520 λεπτά. Ανοίγετε τη χύτρα, δένετε τη σάλτσα µε το κορνφλάουρ και σερβίρετε το κοτόπουλο µε ρύζι.