Ψητά αρωματισμένα παντζάρια με τυρί

Ψητά αρωµατισµένα παντζάρια µε τυρί
Για 6 άτομα
- 400 γρ. παντζάρια πλυµένα µε τη φλούδα και κοµµένα σε τρίγωνα
- 3 κουτ. ελαιόλαδο
- 2 κουτ. σάλτσα δυόσµου
- 2 κουτ. γλ. ξίδι µπαλσάµικο
- Αλατοπίπερο
- 100 γρ. τυρί κατσικίσιο µαλακό, θρυµµατισµένο
- 1 µατσάκι φρέσΚΟζ δυόσµος (τα φυλλαράκια µόνο)
Προθερµαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθµούς. Βάζουμε τα παντζάρια σε ταψί, τα περιχύνουμε µε το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά, ώσπου να µαλακώσουν ελαφρά.
Χτυπάμε τη σάλτσα δυόσµου και το ξίδι, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε µε το µίγµα τα ψηµένα παντζάρια. Σκορπάμε το τυρί και ψήνουμε για 5 λεπτά ακόµα. Γαρνίρουμε µε τα φυλλαράκια του δυόσµου και σερβίρουμε αµέσως.