Φουσίλι με σάλτσα κολοκυθιού

Φουσίλι με σάλτσα κολοκυθιού
Υλικά για 4 άτοµα
400 γρ. φουσίλι
1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
500 γρ. µικρά κολοκυθάκια κοµµένα σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές λάδι
30 γρ. βούτυρο
150 γρ. τυρί µε αρωµατικά χόρτα και σκόρδο
αλάτι και φρεσκοτριµµένο πιπέρι
50 γρ. κρέµα γάλακτος
λίγο µοσχοκάρυδο τριµµένο
100 γρ. φρεσκοτριµµένη παρµεζάνα
Βράζουμε τα ζυµαρικά σε άφθονο αλατισµένο νερό, σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και το λάδι σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια µαζί µε το κρεµµύδι. Αφήνουμε στη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς µέχρις ότου τα κολοκυθάκια µαλακώσουν.
Προσθέτουμε κατόπιν το τυρί, την κρέµα γάλακτος, το πιπέρι και το µοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε µε προσοχή µέχρι το τυρί να λιώσει. Σερβίρουμε τα ζυµαρικά ανακατεµένα µε τη σάλτσα κολοκυθιού και πασπαλισµένα µε την παρµεζάνα.
Υλικά για 4 άτοµα
400 γρ. φουσίλι
1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
500 γρ. µικρά κολοκυθάκια κοµµένα σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές λάδι
30 γρ. βούτυρο
150 γρ. τυρί µε αρωµατικά χόρτα και σκόρδο
αλάτι και φρεσκοτριµµένο πιπέρι
50 γρ. κρέµα γάλακτος
λίγο µοσχοκάρυδο τριµµένο
100 γρ. φρεσκοτριµµένη παρµεζάνα
Βράζουμε τα ζυµαρικά σε άφθονο αλατισµένο νερό, σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και το λάδι σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια µαζί µε το κρεµµύδι. Αφήνουμε στη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς µέχρις ότου τα κολοκυθάκια µαλακώσουν.
Προσθέτουμε κατόπιν το τυρί, την κρέµα γάλακτος, το πιπέρι και το µοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε µε προσοχή µέχρι το τυρί να λιώσει. Σερβίρουμε τα ζυµαρικά ανακατεµένα µε τη σάλτσα κολοκυθιού και πασπαλισµένα µε την παρµεζάνα.