Σπαγγέτι στο αλουμινόχαρτο


Σπαγγέτι στο αλουμινόχαρτο

Σπαγγέτι στο αλουµινόχαρτο
Υλικά για 4 άτοµα

400 γρ. σπαγγέτι
500 γρ. ώριµες ντοµάτες
200 γρ. µοτσαρέλα
2 κουταλιές σούπας µαϊντανό ψιλοκοµµένο
30 γρ. βούτυρο ρεσκοτριµµένο πιπέρι, αλάτι

Ζεµατάτε τις ντοµάτες σε βραστό νερό, τις ξεφλουδίζετε, τις πιέζετε ελαφρά για να φύγει το νερό και οι σπόροι και τις αφήνετε να στραγγίσουν πολύ καλά.

Κόβετε τη µοτσαρέλα σε µικρούς κύβους. Ανακατεύετε σε ένα µπολ τις ντοµάτες κοµµένες κοµµατάκια, το µαιντανό ψιλοκοµµένο, το βούτυρο σε λεπτά φετάκια, τη µοτσαρέλα και λίγο φρεσκοτριµµένο πιπέρι.

Βράζετε σε άφθονο αλατισµένο νερό τα ζυµαρικά και τα στραγγίζετε νωρίτερα από το κανονικό.

Ανακατεύετε τα ζυµαρικά µε τη σάλτσα. Απλώνετε πάνω στο τραπέζι 4 φύλλα αλουµινόχαρτο και µοιράζετε στο κέντρο του καθενός το µείγµα µε τα ζυµαρικά. Κλείνετε καλά τα αλουµινόχαρτα τυλίγοντάς τα και τα ψήνετε στο φούρνο σε 180', για 10 περίπου λεπτά.

Τα βάζετε σε πιατέλα και τα ανοίγετε στο τραπέζι.

Το µυστικό του σεφ: Η µοτσαρέλα είναι φρέσκο ιταλικό τυρί που πωλείται σε µπάλες µικρές ή µεγάλες, µέσα σε νερό.