Ρεβυθοκεφτέδες


Ρεβυθοκεφτέδες

Ρεβυθοκεφτέδες
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

250 γρ. ρεβίθια βρασµένα πολτοποιηµένα
250 γρ. ντοµάτα ψιλοκοµµένη
1/4 µατσάκι µαϊντανό ψιλοκοµµένο
150 γρ. κρεµµύδι ξερό ψιλοκοµµένο
8 γρ. αλάτι
4 γρ. πιπέρι
1/4 µατσάκι δυόσµο ψιλοκοµµένο
1 αυγό
250 γρ. µοσχαρίσιο κιµά 2 φορές περασµένο

150 γρ. κεφαλοτύρι τριµµένο

100 γρ. φρυγανιά τριµµένη

ΕΚΤΕλΕΣΗ

Σε µια λεκάνη ανακατεύουµε όλα τα υλικά µαζί και τα αφήνουµε να «ξεκουραστούν» για τουλάχιστον µισή ώρα. Θα δείτε ότι το µίγµα θα φουσκώσει από µόνο του . Πλάθουµε µικρά κεφτεδάκια και τα ψήνουµε στο γκριλ, στο φούρνο ή στη σχάρα και σερβίρουµε.